Det går fremad
Brønshøj-Bibliotek-02-38-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
Brønshøj Bibliotek er fortsat under ombygning, men biblioteket har nu åbnet for stueetagen

Brønshøj Bibliotek er fortsat under ombygning, men biblioteket har nu åbnet for stueetagen og man begynder at ane, hvordan biblioteket vil tage sig ud, når renoveringen er overstået. Vi håber at være næsten på plads 1. september, men med store byggearbejder kan der jo desværre være forsinkelser. Borgerservice vil planmæssigt åbne 1. september.

Der er adgang til alle materialer, så kom endelig forbi og find inspiration til sommerferielæsningen.

Husk at det på E-reolen er muligt at hente e-bøger og lydbøger, de fylder ikke i kufferten. Vi fortæller gerne om mulighederne. Og er det inde-vejr kan man finde gode film på Filmstriben.

Når rammerne er på plads er der gjort klar til masser af arrangementer og aktiviteter for både børn og voksne.

Et alsidigt program er på trapperne, både kunstklubben BibNik, 2700Filmklub og Krimiklubben er ved at have programmerne klar. I år vil der også være mulighed for at starte egen læseklub, der vil blive annonceret et arrangement, hvor man kan høre mere om denne aktivitet.

Har du noget på hjerte, så har vi scenen, første tirsdag hver måned er der Speaker’s Corner kl. 17-18.

En historieklub ser også dagens lys, et samarbejde mellem Brønshøj Bibliotek og mellem Københavns Kommunes museer og arkiver.

Hold øje med hjemmesiden, send gerne bibliotekarerne en mail, hvis man ønsker at vide mere om en bestemt klub eller aktivitet.

Biblioteket ønsker alle en god sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top