Cheftræner forlænger
Cheftræner-forlænger.jpg
Cheftræner Jesper Hansen skal arbejde med mange nye spillere i Brønshøj i den kommende sæson. Foto: Christian Ove Carlsson.
Jesper Hansen træner Brønshøj i endnu en sæson

Brønshøj Boldklub har forlænget aftalen med cheftræner Jesper Hansen frem til sommeren 2017. Brønshøj og Jesper Hansen var som bekendt meget tæt på at rykke op i 1. division, men oprykningen glippede i sidste spillerunde.
Det bliver med et helt nyt mandskab, at Jesper Hansen igen skal prøve at komme op fra 2. division. Sebastian Lassen og Jabar Sharza er gået til AB, Andreas Granskov til Fremad Amager, og målmand Kasper Vilfort forlader også Brønshøj. Til gengæld har anfører Jamil Fearrington forlænget med BB til sommeren 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top