Ambitionerne drev dem nordpå
Brønshøj-profilerne Sebastian Lassen og Jabar Sharza fortsætter karrieren hos AB Gladsaxe

– Vi har været utrolig glade for vores tid i Brønshøj. Men der er næppe tvivl om, at vores skifte til AB er kontroversielt for Brønshøjs fantastiske fans.
Det siger Jabar Sharza og Sebastian Lassen, der i sommerpausen har forladt boldklubben i Tingbjerg og rykket et par kilometer nordpå til AB Gladsaxe.
Begge var begejstrede for det gode kammeratskab og sammenholdet i BB, men ingen af dem lægger skjul på, at de sportslige ambitioner i sidste ende vejede tungest.
– For det er ikke småpengene, der har fået os til at skifte, siger de to 22-årige fodboldspillere, der begge arbejder tre gange om ugen ved siden af fodboldspillet. Jabar er medhjælper i sin fars restaurant på Amager, og Sebastian er ansat på kaffebaren Original Coffee i Hellerup.

Svært at få spilletid
Jabar Sharza og Sebastian Lassen kom til Brønshøj for to år siden. Den første tid var ikke særlig morsom, for de havde svært ved at spille sig til en fast plads på det daværende 1. divisionsmandskab.
– Under træningen fik vi at vide, at vi gjorde det godt, men det blev alligevel svært at spille sig på holdet, fortæller de to spillere om tiden under den tidligere cheftræner Carit Falch.
Men i den seneste sæson – og især i forårssæsonen – fik begge mere og mere spilletid under Brønshøjs nye cheftræner Jesper Hansen.
Efterhånden som foråret skred frem, blev det mere og mere åbenlyst, at Jabar Sharza boblede af spillelyst på venstrekanten. Den sparketeknisk dygtige fløj lavede blandt andet fem mål direkte på frispark, mens Sebastian Lassen på den anden fløj kunne spille både wing og back, hvor han kunne skifte position med Daniel Anusic, der også kunne spille på både den offensive og den defensive plads på højrekanten.
Jabar Sharza nåede at score 11 mål for Brønshøj, så det er naturligvis et voldsomt offensivt tab for hvepsene. Og Sebastian Lassen udviklede sig også i en særdeles gunstig retning, hvor hans stærke fysik kom til udtryk i de intense oprykningskampe.
Hvis Brønshøj var rykket op i 1. division, så var Jabars og Sebastians skifte til AB måske ikke blevet til noget: – Nu fik vi alligevel chancen for at spille i den næstbedste række igen, og den mulighed ville vi gerne benytte os af – også selv om vi havde det godt i Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top