”Walk It Out”
Kom ud og mød andre, tal og lav motion med Chloe

Den lokale forfatter og danser Chloe Avo Holm er højaktuel med en hudløs ærlig bog “Stjernebarn”, der handler om hendes hårde opvækst med alkohol, prostitution og stoffer. Hun har været fri af sit misbrug i nu 17 år, har taget en terapeutuddannelse og underviser nu i dans rundt i landet og holder foredrag. Nu har hun taget et nyt tiltag i den bydel, som hun elsker så højt.

-For et stykke tid siden havde jeg en klient, som havde en depression. Derudover skulle hun også tabe sig. Vi startede med at gå ture i Frederiksberg Have, hvor vi talte om hendes problemer. Men jeg oplevede, at hver gang, vi gik i dybden, så gik hun i stå. Jeg fandt også ud af, at Frederiksberg Have på ingen måde var ideel. Der var for megen støj. Derfor begyndte vi at gå ved Utterslev Mose. Vi begyndte også at tale let og om de ting, der rørte sig i hende og straks begyndte hun at finde sine egne ressourcer, siger Chloe, der med udgangspunkt i denne oplevelse nu tilbyder Walk It Out for Brønshøjs borgere.

Ro og taknemlighed

Chloe tilbyder hver onsdag at gå en tur med let motion undervejs. Man mødes på Brønshøj Torv. Fra kl. 10-11 er det for de 20-50-årige og fra 12-13 er det for 60+. Alle kan være med. Det eneste det kræver er noget komfortabelt tøj og gode sko. Chloe inviterer til “Walk It Out” de næste seks uger, og fortsætter hvis der er opbakning til det.

-Jeg vil gerne styrke nærmiljøet i bydelen. Og en tur i Utterslev Mose er så healende på sjælen med den smukke natur og med roen. Og jeg vil gerne have at gåturen skal gå på taknemlighed. Vi skal tænke positivt og på alt det vidunderlige ved livet, fastslår 43-årige Chloe.

Det kommer til at koste et symbolsk beløb at være med.

Den første gang er onsdag den 29. juni.

-Jeg har så meget, jeg gerne vil give videre til folk, fortæller  Chloe Avo Holm, der også er uddannet psykoterapeut.  Foto: DB

-Jeg har så meget, jeg gerne vil give videre til folk, fortæller
Chloe Avo Holm, der også er uddannet psykoterapeut.
Foto: DB

 

1 kommentar om “”Walk It Out””

  1. lena nordstrøm siger:

    Skøn ide med walk it out , har selv introduceret det til Mus samtaler , med min chef , som syntes om det , og hos en coach , der har taget det ind . Bor i Rungsted , så derfor langt til Brønshøj , hvor jeg med stor glæde havde deltaget 60+ om onsdagen .Godt gået 😉 Mange hilsner Lena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top