Union klarede det selv
Boldklubben fra Genforeningspladsen blev i Københavnsserien

Det var en flok lettede spillere, trænere og ledere fra Boldklubben Union, der efter en nervepirrende sidste runde nu kan se frem til endnu en sæson i københavnsserien i fodbold. Den hjemmebaneforviste klub fra Genforeningspladsen spillede “hjemmekamp” på kunstgræsset i Vanløse Idrætspark og besejrede NB Bornholm med 2-1. En meget vigtig sejr, fordi Union så ikke var afhængig af resultatet mellem Sundby Boldklub og KFUM. Men Union havde for en sikkerheds skyld en spion ude på Kløvermarken for at ringe til Vanløse, hvis der skulle viderebringes informationer til hurtigt kendskab for Union-spillerne. Men det blev ikke nødvendigt for KFUM vandt 2-0.

Union havde spilovertaget mod NB Bornholm, men det kneb med at udnytte mulighederne. Bornholmerne var til gengæld effektive og bragte sig på 1-0 på holdets første chance. Da Serdal Zulfer udlignede til 1-1 på straffespark faldt det hele i hak, og Union kunne ånde lettet op, da Ingolf Troensegaard bragede sejrsmålet ind til 2-1.

Nyt lokalopgør

Med sin forbliven i københavnsserien kan Union igen bygge op. På det seneste har man været hårdt ramt af skader, men nu er der tid til at få spillertruppen intakt til næste sæson. Og så kan man se frem til et lokalopgør mod Husum Boldklub, der jo er rykket op fra serie 1.

I naboopgøret mod Boldklubben Rødovre på Rødovre Stadion spillede Husum Boldklub 1-1. Lasse Syndergaard stod for Husums udligning i det 9. minut. Rødovre havde fire minutter forinden bragt sig på 1-0. Nu er Husum ved at gøre klar til den store oprykningsfest i Husumparken lørdag 25. juni, når Amager FF kommer på besøg til sæsonens sidste kamp. Boldklubben Fix sæsonafslutter sit rædsomme forår allerede på fredag i gadelandet. Spillerskade på spillerskade har ødelagt pointhøsten, og heller ikke i weekenden fik Fix point. Det blev til et nederlag på 2-4 til Nørrebro United.

I serie 2 vandt Boldklubben Stefan 2-1 ude over Viktoria, men stefanerne har ikke længere oprykningsmulighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top