Tak for Sommerfesten
Så er regnskabet fra årets Sommerfest i Præstegårdshaven ved Brønshøj Kirke opgjort, og efter en forrygende omsætning på 270,163 kr. inkl. kontante gaver og efter fællesudgifter og et beløb hensat til nyanskaffelser i 2017, ender vi ud med et overskud på 140.617,08 til deling mellem FDF K. 25 Brønshøj og Red Barnet i Danmark. Regnskabet […]

Så er regnskabet fra årets Sommerfest i Præstegårdshaven ved Brønshøj Kirke opgjort, og efter en forrygende omsætning på 270,163 kr. inkl. kontante gaver og efter fællesudgifter og et beløb hensat til nyanskaffelser i 2017, ender vi ud med et overskud på 140.617,08 til deling mellem FDF K. 25 Brønshøj og Red Barnet i Danmark.
Regnskabet vil man kunne se i udhængsskabet ved kirken og på opslagstavlen i Brønshøj Sognecenter.
FDF K. 25 Brønshøj og Brønshøj Sogns Menighedssamfund vil derfor gerne takke de over 3000 gæster, der besøgte Præstegårdshaven på Brønshøj Kirkevej til årets Sommerfest, og som gjorde dette muligt.
Vi vil også takke alle vores 70 donatorer, der igen, trods butiksdød og trange tider, gennem deres bidrag gjorde det muligt at holde en fantastisk Sommerfest. Uden jer, ingen Sommerfest.
En speciel tak til de optrædende: Brønshøj Kirkes Pigekor, Gamle FDF’ers Brassband, Jes Linedanser, Krølle Erik, Salvation Gospel, Det Bedste Band og Provstens Jazzkapel. Alle optrådte gratis til fordel for det gode formål.
Sidst, men ikke mindst 1000 tak til alle jer frivillige, FDF K25 og kirkens medarbejdere, som alle lægger mange timer både med planlægningen og i afviklingen af festen. I gør et kæmpe arbejde, unge som gamle, og det er det, der gør Sommerfesten ved Brønshøj Kirke unik. Vi i festudvalget håber, at dette samarbejde kan fortsætte mange år fremover.
Også en stor tak til Peter og Ulla for lån af haven. Håber vi ses igen næste år!
Mange sommerfesthilsner fra festudvalget
for Sommerfesten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top