Studenterne sprang ud på Nørre G
Kære studenter. Først og fremmest – et stort tillykke med jeres studentereksamen. Dernæst: ”Tak for kampen”. Den har været hård, ubamhjertig, grænseoverskridende og konfrontatorisk. Men nu er det slut, og jeg synes, vi har fundet den helt rigtige vinder. I – og jeres forældre er sikre på, at det er jer. Og det er det […]

Kære studenter. Først og fremmest – et stort tillykke med jeres studentereksamen. Dernæst: ”Tak for kampen”. Den har været hård, ubamhjertig, grænseoverskridende og konfrontatorisk. Men nu er det slut, og jeg synes, vi har fundet den helt rigtige vinder. I – og jeres forældre er sikre på, at det er jer. Og det er det også. Men I er ikke de eneste. Samfundet og vores fælles fremtid vinder med sådan en årgang. I er kommet over målstregen, I er kommet ud af kampen på den rigtige side og I står med et trofæ, som har ballast nok til at anvise en sikker vej gennem tilværelsen, var et af budskaberne i rektor for Nørre G, Jens Boe Nielsen tale til de dimitterede 3 g’er ved translokationen i lørdags.
Da højdepunktet var overstået i festsalen og med eksamensbeviset under armen, drog de 290 nye studenter ud på den traditionsrige tur rundt til forældrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top