Skt. Hans regnede væk
Allerede tidligt på aftenen begyndte mørke skyer at komme ind over bydelen, og de første tunge regndråber faldt

Der havde indtil da været mange mennesker for at fejre den danske midsommer med bål, taler og musik både ved Enhedslistens arrangement ved Utterslev Mose og hos de lokale socialdemokrater på Bellahøj Friluftsscene, men da regnen for alvor satte ind, var der kun de mest hårdhudede tilbage.
Billedet til venstre er fra Utterslev Mose mens det stadig var tørt. Her holdt folketingsmedlem Pernille Skipper båltalen, mens det på Bellahøj Friluftsscene var formanden for Region Hovedstaden, Sofie Hæstorp Andersen. Trods kraftig regn og en beskeden skare, de fleste under træernes kroner, kom der også på Bellahøj ild i bålet.

Se flere foto på
www. fotokaj bonne.dk

Foto: Kaj Bonne

Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top