Sæsonens sidste hjemmekamp – oprykning stadig en mulighed
Brønshøj var tæt på at sikre sig en godt udgangspunktet inden sæsonens sidste to kampe, men en 2-0 føring blev sat over styr, da de i lørdags spillede 2-2 på udebane mod Thisted. Hvis det var blevet til en sejr havde hvepsene stadig befundet sig på 3. pladsen med mulighed for selv at afgøre det.

I stedet kræver det nu hjælp fra de øvrige hold i ligaen samtidig med, at det bliver til sejre i de sidste to kampe. Første hurdle finder sted på lørdag, når det gælder sæsonens sidste hjemmekamp, hvor Middelfart kommer på besøg.

Netop Middelfart har Brønshøj et godt tag på, hvor det er blevet til sejre i de fem tidligere opgør mod fynboerne, og seneste kamp endte med en sikker 4-1 sejr i “Gryden” i Middelfart. En ny storsejr over Middelfart vil bydes velkommen, da målscoren i sidste ende kan vise sig at være afgørende, så det gælder for holdet bare om at fortsætter, selv hvis de kommer stort foran.

Middelfart har ikke haft meget at spille for i forårets oprykningsspil efter deres pointstraf, og det er også kun blevet til syv point til holdet fra Lillebælt. De seneste otte kampe er endt uden sejre, hvoraf de seneste syv er endt med nederlag. Så det er et hold uden selvtillid, der kommer til Tingbjerg på lørdag, men omvendt kan de måske også være med til at motivere fynboerne, som gerne vil vise, at de stadig kan spille fodbold. Senest endte det med et 0-1 nederlag på hjemmebane til Fremad Amager i en halvkedelig affære uden mange chancer.

Men Brønshøj burde være betydeligt mere motiverede end Middelfart, og det skal gerne kunne ses på spillerne, når de løber ind på grønsværen. Så kom ud til Tingbjerg Idrætspark lørdag. d. 11. juni kl. 15.00, og giv holdet den støtte og support, som vi ved, at I er så fantastiske til at levere.

Mens i gør dette så send en venlig tanke til HIK, Thisted og Aarhus Fremad, som alle tre kan hjælpe Brønshøj, hvis de leverer i deres kampe.

Derudover byder vi Middelfart spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top