Nye møbler i bydelen
4Y9A1314.jpg
En af de opsatte pyloner - her på Brønshøj Torv. Foto: Christian Ove Carlsson
Flere steder i Brønshøj-Husum har Lokaludvalget opsat såkaldte pyloner til oplysning og inspiration

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har fået placeret flytbare “opsatser” tre steder i bydelen. Formålet er at fortælle om Lokaludvalgets arbejde samt at gøre opmærksom på Lokaludvalgs nye app “2700 Brønshøj”. App’en er et lille program til smartphone eller i-pad, som guider rundt i bydelen. Med app’en kan man nemlig høre små historier om bydelens kulturarv – f.eks. Brønshøj Vandtårn, Bellahøjhusene eller Utterslev Mose – og man kan sammensætte oplevelsesruter med forskellige punkter i bydelen. Lokaludvalgets ønske med app’en er at fortælle de mange gode historier fra Brønshøj, Husum og Tingbjerg og samle relevante informationer for borgere og turister ét sted. App’en er gratis og kan downloades gennem App Store og Google Play (ved at søge efter “2700 Brønshøj”).

En væsentlig del af Lokaludvalgets kommende arbejde bliver udarbejdelsen af en ny bydelsplan, der skal være færdig i løbet af det tidlige forår. Derfor opfordres alle bydelens borgere til at komme med forslag til hvad der kan gøres for at gøre bydelen til et endnu bedre sted at bo og færdes i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top