Mosetræf på søndag
IMG_3826.jpg
Fiskeri i mosen ved Teltpladsen. Foto fra et tidligere Mosetræf. Foto: ef
Det efterhånden traditionsrige Mosetræf i Utterslev Mose tilbyder mere end 35 gratis aktiviteter

Igen i år afholder Lokaludvalgene i Brønshøj-Husum og Bispebjerg i samarbejde Mosetræf for hele familien. Det sker søndag den 19. juni, hvor de mange aktiviteter finder sted ved Mosehuset, teltpladsen og Naturhuset Streyf. De mange aktiviteter skal blandt andet være med til at sætte fokus på Utterslev Mose og de nære omgivelser samt give deltagerne oplevelser omkring og med naturen. Kl. 10.30 sættes Mosetræffet i gang med morgenmad og et show af Martin Keller, kendt fra Martin og Ketil og Naturpatruljen.

På Mosetræffet bliver der en lang række aktiviteter, både børn og voksne kan deltage i. Man kan kæle med fisk, slynge honning, klatre i træer, fange insekter, skyde med bue og pil, spise mad tilberedt over bål, besøge dyreambulancen, slå med le, finde spiselige planter m.m.

Netop nu arbejder Københavns Kommune og de to Lokaludvalg med at udarbejde en helhedsplan for Utterslev Mose, hvor miljøtilstanden faktisk er på vej til at blive bedre – både når det drejer sig om vandkvaliteten samt dyre- og plantelivet.

Se hele programmet på www.utterslevmose.net

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top