Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder sit sidste møde inden sommerferien på torsdag kl. 18.30

Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder sit sidste møde inden sommerferien på torsdag kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65. Lokaludvalget får besøg af repræsentanter for Teknik- og Miljøforvaltningen, der vil orientere om det såkaldte projekt “Samskabelse Vestvolden”, der handler om at gøre området på og omkring volden mere attraktiv. På mødet skal udvalget også behandle ikke mindre end 13 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt et forslag til brev til bl.a. Regionsrådet i Region Hovedstaden om den utilfredsstillende dækning med praktiserende læger i bydelen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top