Min drøm går i opfyldelse
Silas-Holst-04-24-16.jpg
-Det er en stor drengedrøm, der går i opfyldelse og jeg håber, der kommer mange og hører os på Damhuskroen. Foto: Kaj Bonne
Han har ellers alt hvad man kan ønske sig. God karriere og sin skønne regnbuefamilie med gemalen Johannes Nymark og deres datter Maggi My

Silas Holst har gået med en drøm igennem mange år – drømmen om eget band. Nu lykkes det for den 33-årige danser, skuespiller og sanger, der sammen med rennomerede musikere har dannet bandet “Bjørn- og skide være med det”.

-Det kommer egentlig som en hyldest til Bjørn & Okay og til hele den genre. Vi har arbejdet med ideen i over et år, fortæller Silas Holst der kan holde premiere på Damhuskroen den 25 juni.

Mange kender mest Silas Holst fra Vild med dans og fra diverse musicals. Men egentlig har han sunget i 15 år.

-Jeg havde et liv før Vild med dans, og allerede i skoletiden havde han sit eget X-Copy Band. Jeg har altid sunget og gør det meget, fortæller Silas Holst.

Lige nu er han ved at få styr på de 30 numre i repertoiret, men der bliver også skrevet på nye numre.

-Hvis det bliver en succes, hvilket jeg selvfølgelig tror, det gør, så bliver vi et slags husorkester på Damhuskroen, indrømmer Silas Holst, der selv elsker den slags musik, som man får lyst til at danse til.

Dansktop musik har i mange år været en skamplet og ikke været fin nok til at blive spillet i DR. Men ikke desto mindre er den en genre som masser af danskere elsker.

-Det er nostalgi for mange. Det er musikken også for mig. Jeg kan huske præcis, hvor jeg var, da en given melodi blev spillet. Musikken fører ofte én tilbage til et minde, fastholder Silas Holst, der glæder sig at komme til at synge alle de gode kendte numre.

Silas Holst har set hvad musikgenren kan gøre for folk, for han har været gæstesanger hos Pernille Højmark i hendes band Sweethearts, hvilket er noget han har elsket at få lov til.

-Sweethearts har gjort virkelig meget for genren. De er også folkelige og hyggelige, og det er det samme, vi skal være i “Bjørn – og skide være med det”, fastslår Silas Holst, der kommer til at synge alt fra Otto Brandenburg, til Rick Astley.

Vi kommer til at spille al den musik, som man havde glemt, man ville danse til og vi kommer til at gøre det i 2 stive timer, fortæller en glad og forventningsfuld sanger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top