Medalje og håndtryk af Dronningen
Jannick-Amundsen.jpg

Hånværkerforeningen medaljer kbh rådhus 31052016

Jannick Amundsen takker Dronningen for medaljen. Foto: Mikael Hjuler
Jannick fra Brønshøj fik en oplevelse for livet

Den nyudlærte tømrer Jannick Amundsen fra Mellemvangen i Brønshøj er så dygtig til sit fag, at han for nylig var på Københavns Rådhus for at få overrakt Haandværkerforeningens bronzemedalje og trykke Dronningen i hånden.

Jannick er udlært hos Albertslund Tømrer og Snedker og har taget sin uddannelse hos NEXT – Uddannelse København. Han klarede svendeprøven så fremragende, at det førte ham til medaljefest på rådhuset.

-Det føles rigtig godt at få anerkendelse. Jeg har altid vidst, at jeg skulle være håndværker. Der er noget dejligt i at ske, at se, der for eksempel skyder et hus op af jorden, og man kan se resultatet af ens arbejde, fortæller den 22-årige Jannick Amundsen, der nu er blevet fastansat det samme sted, som han har været i lære.

Dronning Margrethe var blandt de mange festklædte gæster til medaljefesten, som Haandværkerforeningen og de storkøbenhavnske tekniske skoler holder én gang årligt. Her hædres de dygtigste blandt årets nyudlærte svende med en sølv- eller bronzemedalje. Foruden de i alt 82 medaljer fik svendene i år overrakt legater for 1.8 millioner kroner. Legaterne er indstiftet af laug, virksomheder og fonde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top