Lige ved og næsten
Lige-ved-og-næsten.jpg
Cheftræner Jesper Hansen og Brønshøj Boldklub skal snart tale sammen. Træneren og klubben kan se tilbage på en flot forårssæson, hvor Brønshøj særligt til sidst gjorde det godt i oprykningsspillet. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj var i 1. division i et kvarter, men så kom Nykøbing FC tilbage og ødelagde festen

Lige ved og næsten, slår ingen mand af hesten. Det startede med stolpe ind, men endte med stolpe ud for Brønshøj Boldklub. Og når man ser på slutstillingen, så afslører den ingenlunde, at Brønshøj i 16 minutter af sidste spillerunde lå til oprykning.

Cheftræner Jesper Hansen kan dog alligevel se tilbage på en flot sæson, selv om oprykningen kiksede.

I forårets oprykningsspil var Brønshøj ikke spået mange chancer. Kostbar var 4.-7. spillerunde, som kun indbragte et enkelt point.

Det for Brønshøj så vigtige opgør mellem Thisted FC og Nykøbing FC skulle ende med point til Thisted, for så kunne Brønshøj selv klare sagerne med en sejr i Brabrand.

Thisted scorede selvmål efter blot to minutter, og da Nykøbing efter et kvarter kom på 2-0, syntes drømmen om et hvepsebo i 1. division langt væk. Men Andreas Granskov bragte hvepsene på 1-0 efter 19 minutter af kampen i Aarhus. Brabrand udlignede ti minutter senere. Den flittige målskytte Jabar Sharza fem minutter inde i 2. halvleg sendte Brønshøj på 2-1 med sit femte mål direkte på frispark, og da Thisted med to scoringer udlignede til 2-2, var Brønshøj faktisk i drømmeland i 16 minutter.

Men i fodbold sker der altid så meget til sidst. Nykøbing kom på 3-2 i det 89. minut, og så var det ligegyldigt, at Brabrand udlignede til 2-2.

Nu er det store spørgsmål, hvad Brønshøj har at gøre godt med til den kommende sæson. Der er altid gang i svingdøren i ligapauserne. Der kommer til at blive skiftet ud i spillertrøjerne. Og med hensyn til cheftræner Jesper Hansen så ventes en afklaring i løbet af en uges tid, når han og klubbens ledelse har snakket sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top