Ida udsat for tricktyveri på Bellahøj
85-årige Ida Lange blev holdt op af to udlændinge.

Forrige mandag ved 11 tiden da Ida Lange fra Bellahøj var på vej hjem fra Aldi kørte der en mørk bil med gule nummerplader op på siden af hende, mens hun cyklede. Bilen blev ført af en mand i 30’erne på bagsædet sad en kvinde i 60’erne.
Bilen var højrestyret og begge passagerer var udlændinge. De råbte begge: ”hospital, hospital”.
-Jeg sagde bare: ” Faraway” og kørte videre. Pludselig kørte de op foran mig og løb ud af bilen. Mens jeg talte med ham, vimsede kvinden rundt om mig og ville give mig guldhalskæde og armbånd på, mens manden pludselig ville give mig en ring, fordi jeg havde hjulpet dem. Jeg var helt forvirret. Først da de kørte væk, mærkede jeg, at mit guld malteserkors og mit guldarmbånd var forsvundet, fortæller 85-årige Ida Lange, der nu gerne vil advare folk mod de to tricktyve.
-Jeg er rigtig ærgerlig, og jeg føler mig krænket. Mit malteserkors har jeg gået med i 45 år og smykket betyder noget særligt for mig . Jeg fik det af min afdøde mand. Heldigvis fik de ikke ringen af min finger – den sad for godt fast, tilføjer Ida Lange, der heldigvis havde gemt sin pung så godt, at de ikke havde fundet den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top