Vi fortsætter i samme ånd
Profiloptik-24-16.jpg
I Profil Optik er man glade for det unikke koncept, hvor man kan tilbyde optikkere og øjenlæger i samme hus. Steen Merrild, Katarina Andersen, Camilla Jacobsen og Martin Ebert er det faste team i Profil Optik. Foto: Kaj Bonne
I foråret overgik Nyt Syn til Profil Optik

I mange år har man kunnet slå to fluer med et smæk, når man gik i Nyt Syn og samtidig skulle til Øjenklinikken hos Ole Sjö på Brønshøj Torv. Nu er Ole Sjö gået på pension og overladt sin forretning til sønnen Nikolai Sjö og hans kompagnon Jens Lindegaard, og hans kone Tove Sjö har solgt Nyt Syn til Profil Optik.

-Selvom Ole og Tove ikke længere er her, kommer vi til at fortsætte i helt den samme ånd. Vi kommer til at trække på hinandens ressourcer og kompetencer, som der altid har været kutyme for. Vi har et alsidig klientel i Profil Optik, men vi får flere og flere kunder med specielle behov, og det er da helt sikkert også pga. øjenlægerne. Fagligt er det en stor udfordring og force for os, at vi kan varetage de specielle opgaver, fastslår Katarina Andersen, der er optikker og ny butikschef i forretningen på Frederikssundsvej 177. Hun kommer fra en lignende stilling i Herlev og kender til den bydel, hun nu skal arbejde i.

Der vil også være velkendte ansigter i Profil Optik. Martin Ebert har været som optiker på samme lokalitet i 25 år og Steen Merrild. Derudover vil man også kunne møde optiker Camilla Jacobsen.

-Det er vigtigt for mig at pointere, at vi nu kører med et helt fast hold i Profil Optik med tre optikere og en assistent. Jeg ved, at der var en del vikarer den sidste tid i Nyt Syn, da Ole og Tove Sjö ikke helt vidste, hvornår de skulle stoppe. Men kunderne kan være helt trygge ved det team, vi har nu, fastslår Katarina Andersen, der glæder sig til at sikre kunder god service og garanti.

Og Profil Optik har lavet nogle nye tiltag, som giver kunderne mere end det, de har krav på. De tilbyder eksempelvis 30 dages ombytningsret, hvor man kvit og frit kan bytte brillen, hvis man ikke er tilfreds med den. Desuden tilbyder man 120 dages uheldsgaranti og 180 dages styrkegaranti. Rente- og gebyrfri delbetaling. Ekstra brille til alle børn under 14 år, linsegaranti og 50 procent på brille nr. 2.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top