Fintunede løberuter indvies ved Mosetræffet
Utterslev Mose er et af Københavns Kommunes største naturområder, og nu er der kommet endnu bedre muligheder for at motionere i de grønne omgivelser

Utterslev Mose er et af Københavns Kommunes største naturområder, og nu er der kommet endnu bedre muligheder for at motionere i de grønne omgivelser. I 2014 satte Teknik- og Miljøudvalg­et penge af til at opgradere
tre løberuter rundt om Utterslev Mose, så de kunne tiltrække endnu flere motionister, og søndag den 19. juni bliver ruterne åbnet, når der samtidigt afholdes det årlige Mosetræf.

– Utterslev Mose er et af Københavns helt unikke naturområder, som vi skal værne om og sikre en god anvendelse af. Med de forbedrede løberuter giver vi områdets beboere en bedre mulighed for at motionere i naturskønne og rolige omgivelser, hvor luften er renere end på de trafikerede veje, siger teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL).

De tre ruter har blandt andet fået bedre løbeunderlag, supplerende belysning, vejledende skiltning med opmålte distancer samt to nye drikkeposter. Der vil også blive etableret to nye motionspladser for alle aldersgrupper, som forventes at åbne i september 2016. De nye løberuter på henholdsvis 2,8 km, 5 km og 7,7 km er udviklet i samarbejde med løbeklubben Sparta og lokaludvalgene i Bispebjerg og Brønshøj/Husum. Der vil være fælles opvarmning til et forældre/barn løb fra kl. 10.45 og selve løbet starter kl. 11, hvor Bispebjerg Park Allé ender i mosen.

Ingen forhåndstilmelding.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top