Fest på Johannesgården
johannesgården2.jpg
Efter et par dage med massive regnbyger var personalet bange for, at festen kunne drukne i regne. Men vejret viste sig fra den bedste side. Foto: Privat
Den selvejende institution, Johannesgården, der ligger på Fuglsang Allé, kunne i sidste uge fejre 50 års fødselsdagsfest som plejehjem. Og det blev gjort med manér

Der var pyntet op i røde og hvide farver og med masser af dannebrogsflag. 200 gæster var inviterede, og i den fine ny-renoverede gårdhave med masser af frodige planter og krydderurter, var kyndige kokke var i gang med at stege helstegt pattegris og servere lækkert tilbehør. Men ingen fødselsdag uden en særlig overraskelse. Keld og Hilda Heick var inviteret til at underholde og med deres helt fantastiske væremåde, har de en særlig evne til at få de ældre til at synge med på deres kendte slagere og ikke mindst til at komme ud og svinge benene på dansegulvet. En mindeværdig dag for både beboere, pårørende og personale.

Johannesgården er selvejende institution, med en bestyrelse bestående af medlemmer fra Den Danske Frimurer Orden. Johannesgården har været igennem en total renovering og ombygning og i 2009 stod Johannesgården klar, med et helt nyt og frisk hold ledere og medarbejdere. Åbningen var den gang en enestående chance for at bygge et nyt plejehjem op, skabe en kultur, der satte en udvikling i gang, hvor beboernes, pårørendes, medarbejdernes og ledernes kernebehov og interesser opfyldes på allerbedste vis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top