Fest i Husumparken
Fest-i-Husumparken.jpg
Husums anfører Paulo Pereira Hansen har spillet en af hovedrollerne i bestræbelserne på at rykke op i københavnsserien. Her fejrer han en scoring mod Nørrebro United sammen med Daniel Olsen (nr. 99). Foto: Christian Ove Carlsson.
Husum Boldklub fejrer oprykningen til københavnsserien med en gigantisk fest med musik og grillpølser

Sammenhold, du. Det er noget af det, de kan i Husum Boldklub. Her leves det traditionelle klubliv, og på kunstgræsset i Husumparken lige uden for klubhuset har klubbens 1. hold i år leveret mål på samlebånd og ikke mindst point til tabellen i serie 1, så man på lørdag kan fejre oprykningen i den sidste kamp mod Amager FF. Det sker med et mægtigt oprykningsparty i Husumparken. Inden hovedkampen mellem Husum og Amager FF kl. 15 spilles to kampe. Kl. 11.30 spiller Husums superveteraner mod FA 2000, og kl. 13 spiller Husums 2. senior mod B93.

Husums anfører Paulo Pereira Hansen spiller sin sidste kamp for klubben. Paulos krop kan ikke holde til københavnsserien. Husum Support siger tak til Paulo med masser af krudt. Fyrværkeriet er naturligvis også en særlig hyldest til hele 1. holdet, der endelig sikrede den oprykning, som klubben har higet efter i flere år.

Husum Support har sørget for musikoptræden i teltet, hvor forskellige dj’s vil spille til den lyse morgen. Grillen er også tændt og er klar til at fyldt med pølser og kød fra kl. 17, når hovedkampen er slut. Kl. 20 går Husum Support på live, inden diverse gæste-dj’s slutter af. Undervejs er der øllerne. Dem kan de også tømme i Husum.

Både klubledelse og supportere har lagt op til en aften med endnu flere overraskelser.

Bestyrelsen har modtaget oprykningen med glæde, og formand Johnny Erik Nielsen har udtalt, at man for alt i verden vil undgå at blive et elevatorhold. Derfor vil man i første omgang forsøge at etablere sig i københavnsserien. Men først skal der lige festes.

Læg vejen forbi Nordrupvej, det ventes 500 Husum-fans at gøre lørdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top