Fanflaget står på Håbets Allé
Fanflaget-står-på-Håbets-Alle.jpg
Brønshøj har haft meget at juble over på det seneste. Her fejrer Daniel Anusic, Jamil Fearrington, Jabar Sharza og Jeffrey Ofori en af forårets mange scoringer. Foto: Christian Ove Carlsson.
To af Brønshøjs værste konkurrenter tabte, derfor lever klubbens håb om oprykning endnu

Brønshøj Boldklub havde kniven for struben. Lørdagens kamp på Tingbjerg Ground mod Middelfart skulle vindes, hvis oprykningsdrømmen skulle overleve. Brønshøj levede op til kravet og vandt 3-1. Derfor er håbet om avancement i overført betydning stadig placeret på Håbets Allé.

Set ud fra et hvepseperspektiv var det godt, at HIK og Thisted FC besejrede et par af de værste konkurrenter, nemlig Brabrand og Boldklubben Frem. Desværre vandt Nykøbing FC over Aarhus Fremad. Det betyder, at Brønshøj ikke selv kan afgøre sin skæbne. En sejr til Hvepsene i den sidste kamp i Aarhus mod Brabrand er ikke nok, selv om man passerer hjemmeholdet i tabellen. Skal Brønshøjs oprykning i hus, skal Thisted vinde eller spille uafgjort mod Nykøbing FC. Heldigvis har Thisted noget at spille for. Thyboerne kan sikre sig oprykning med en sejr, såfremt Brabrand og Brønshøj spiller uafgjort.

Christian Haslund skriver på Brønshøjs hjemmeside, at det i 1. halvleg af Brønshøj-Middelfart var svært at se, at BB havde mest brug for sejren. De første 45 minutter sluttede 1-1, men efter pausen blev fynboerne sat under et voldsomt pres. Jabar Sharza, Daniel Anusic og Malte Kiilerich scorede målene for hjemmeholdet.

På lørdag kl. 15 er der så lagt op til en gyser i Brabrand. Men kampen i Thisted er mindst ligeså spændende for Brønshøjs fans. I hvert fald resultatmæssigt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top