Bydelsprisen gik til Natteravnene
Bydelsprisen-01-24-16.jpg
Repræsentanter for Natteravnene i Brønshøj på Brønshøj Torv med det synlige bevis på hæderen fra Lokaludvalget. Foto: Kaj Bonne
2700Kulturdag blev igen en succes med masser af mennesker, god stemning, dejligt sommervejr og uddeling af Bydelsprisen 2016

Brønshøj-Husum Lokal­udvalg afholdt igen i år 2700Kulturdag på Brønshøj Torv for blandt andet at præsentere de mange muligheder i bydelen samt give børn, unge og voksne en god oplevelse med blandt andet samvær, musik, optræden og udstilling – krydret med god mad, drikke og søde sager.

2700Bydelsprisen, der sidste år afløste den tidligere Kulturpris, blev tildelt Natteravnene i Brønshøj, der de sidste otte år har vandret rundt i området iført de karakteristiske gule veste.

Med engagement og forståelse

– Med Bydelsprisen ønsker Brønshøj-Husum Lokaludvalg at sætte fokus på – og hædre – personer, foreninger, institutioner eller grupper, der yder og har ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt, levende og trygt miljø for borgerne i Brønshøj-Husum, sagde formanden for Lokaludvalget, Erik Fisker, i sin tale.

– Bydelsprisen 2016 tildeles Natteravnene i Brønshøj, for at have bidraget til øget livsglæde, trivsel og gode fællesskaber, især blandt børn og unge med tilbud om ansvarlig voksenkontakt og støtte til de unge, der måtte have behov. På Lokaludvalgets vegne vil jeg sige tak til Natteravnene for den store indsats, frivilligt og ulønnet, der er ydet i vores bydel. Natteravnene har med engagement og forståelse været med til at øge den lokale tryghed – både for de unge, men også for forældrene, sluttede formanden.

Med Bydelsprisen følger en check på 10.000 kr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top