Budgetnotat på vej om Brønshøj Vandtårn
Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har besluttet, at forvaltningen skal udarbejde et budgetnotat om mulighederne for at anvende Brønshøj Vandtårn til kulturelle aktiviteter

Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har besluttet, at forvaltningen skal udarbejde et budgetnotat om mulighederne for at anvende Brønshøj Vandtårn til kulturelle aktiviteter. Hensigten er, at budgetnotatet skal indgå i forhandlingerne om det kommunale budget for 2017. Det er borgerrepræsentanterne Rikke Lauritzen og Jens Kjær Christensen, begge fra Enhedslisten, der havde fremsat forslaget om budgetnotatet, der bl.a. motiveres med at vandtårnet rummer et potentiale i forhold til kulturarrangementer som fx koncerter, udstillinger, musik og performance.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top