Brønshøj-Husum i top i landsindsamling
læger-uden-grænser.jpg
Mor og datter, Birgitte og Laura Ahlstrøm, begge indsamlingsfrivillige og fra Husum, sendte indsamlerne af sted, tog imod dem og talte de mange penge op hos Føtex Husum, som var sponsor for den lokale indsamling. Foto: Privat
65 indsamlere sikrede Brønshøj-Husum en flot placering blandt de 10 bedste områder i Læger uden Grænsers første landsindsamling den 29. maj

-Vi nåede op på en dækning på langt over 50 procent af de 116 ruter, og jeg vil gerne takke de mange indsamlere, som leverede en meget ihærdig indsats og gik to-tre timer i det varme vejr, siger Morten Bøcker, som var leder af indsamlingen i Brønshøj.

De 65 indsamlingsbøsser kom til at indeholde cirka 1.000 kr. i gennemsnit, idet der blev samlet 65.349 kr. ind. På landsplan blev der samlet mere end fem millioner kroner ind.

-Meldingen fra indsamlerne var, at de overalt fik en meget positiv modtagelse. Nogle ventede endda på besøg og havde penge klar til Læger uden Grænser, siger Morten Bøcker.

I indsamlingslokalet, som var stillet til rådighed for Føtex Husum inklusiv en flot forplejning, var der dagen igennem en rigtig god stemning.

-Det lover godt for næste år, hvor jeg håber, at de 65 indsamlere har lyst til at gå igen – og får selskab af endnu flere nye indsamlere, tilføjer Morten Bøcker.

Læger uden Grænsers næste landsindsamling finder sted søndag den 28. maj 2017.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top