Brønshøj glemte at snøre sækken
En 2-0-føring var ikke nok mod Thisted, der slap med skrækken og fik det ene point

De sidste 25 minutter af søndagens udebanekamp mod Thisted FC kan risikere at spolere Brønshøjs forårssæson. Brønshøj førte 2-0 i Thisted og var således godt på vej til at hente tre svære point, som ville holde Brønshøj godt inde i oprykningskampen. Men da kampen blev fløjtet af gik en flok slukørede BB-spillere til omklædningsrummet. De var stærkt utilfredse med, at de måtte nøjes med 2-2, for med blot to kampe tilbage og sejre til de tre oprykningskonkurrenter Brabrand, Frem og Nykøbing FC, synes Hvepsenes chancer for avancement at kunne beskrives på bagsiden af et frimærke.

På Brønshøj Boldklubs hjemmeside har Christian Haslund beskrevet det ærgerlige udfald på kampen. I det 7. minut erobrede Oliver Fredsted bolden helt oppe ved Thisteds felt. Han spillede bolden ind til Sharza, der uden at betænke sig sendte bolden i kassen. 1-0 til Brønshøj. Herefter væltede begge hold sig i chancer.

2. halvleg blev ikke ligeså chancerig som 1. halvleg. Til gengæld kom der flere mål. Thisted pressede på for at udligne, men selvom meget af spillet foregik på Brønshøjs banehalvdel kom thyboerne ikke frem til de helt store muligheder. I stedet for fik Brønshøj bragt sig foran 2-0, da Lars Emil Juel Andersen med en dyb stikning fandt Anusic, der sled sig foran Thisted-forsvaren og alene med Kevin Ray Mendoza scorede den 20-årige hveps sikkert langs jorden.

Blot tre minutter senere fik Thisted reduceret efter et frispark. Dette blev slået ind til bagerste stolpe, hvor Thomas Quorning dukkede op og headede bolden i kassen til stillingen 1-2. Minuttet efter fik Brønshøj en stor mulighed for at bringe sig foran med to mål igen, da både Jonas Skovengaard og Lars Emil Juel Andersen var helt frie. Førstnævnte tog sig af afslutningen, men præcisionen var der ikke.

11 minutter før tid skete det, som ikke måtte ske. Mikkel Agger, der scorede tre mål i Tingbjerg, gjorde det onde ved Brønshøj igen, da han trak ind i feltet og svingede han venstrebenet og med et fladt skud udlignede til 2-2.

På lørdag kl. 15 spiller Brønshøj sæsonens sidste hjemmekamp, når Middelfart kommer på besøg. Brønshøj skal vinde, hvis der skal holdes liv i oprykningsdrømmen til den sidste kamp mod Brabrand på udebane.

Brønshøj glemte at snøre sækken

Åh nej. Andreas Granskov og hans holdkammerater førte 2-0 i Thisted, men måtte alligevel nøjes med det ene point. Foto: Christian Ove Carlsson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top