Bordtennisklub skifter navn
Bordtennisklub-skifter-navn.jpg
Administrerende direktør for Penthouse, Dennis Skaarup (i midten), og tidligere formand for Københavns BTK, Lars Eckeroth (th.) samt Penthouse Copenhagens største profil Kasper Sternberg (tv.) efter underskrivelsen af aftalen. Foto: Privat.
Copenhagen Bordtennis bliver til Penthouse Copenhagen

Københavns BTK og Brønshøj Bordtennis, er blevet enige om et samarbejde med den københavnske natklub Penthouse. Samarbejdet gælder for sæson 2016/17, som indledes i august, og det indebærer blandt andet, at de to klubbers fælles herrehold i landets bedste række, STIGA Divisionen, skifter navn til Penthouse Copenhagen.

Københavns BTK og Brønshøj Bordtennis er blandt de mest vindende bordtennisklubber ved de danske mesterskaber – både individuelt og for hold. I denne sæson har klubberne vundet DM-bronze for herrer og damer. Ved de individuelle danske mesterskaber for ungdom blev det til 4 guld-, 4 sølv- og 2 bronzemedaljer. Og ved de danske mesterskaber for seniorer vandt klubberne tilsammen 2 guld-, 3 sølv- og 5 bronzemedaljer.

De to klubber har igennem de seneste år haft et tæt og velfungerende samarbejde, og siden 2015 har klubberne samarbejdet om talent- og eliteudvikling, som indebærer et fælles sportsligt og organisatorisk set-up for klubbernes talentfulde ungdoms- og seniorelitespillere. Samarbejdet med Penthouse skal være med til at sikre, at de to klubber kan fortsætte udviklingen af et trænings- og konkurrencemiljø på internationalt niveau.

Byens bedste bordtennishold – Penthouse Copenhagen – skal være med til at profilere Penthouse, som med inspiration fra bl.a. Berlin og New York har åbnet en bordtennisbar, Penthouse Ping-Pong, en gang om ugen og nu udvider med at holde åbent for bordtennisspil og andre hyggespil 6 dage om ugen. Der er stor interesse for det nye koncept, som har besøg af mere end 500 gæster om ugen. Flere af holdets spillere deltager jævnligt i “rundt om bordet”-spil på baren.

Lars Eckeroth, der er en af lederne bag de to klubbers talent- og elitesamarbejde, er begejstret for samarbejdet med Penthouse.

– Samarbejdet vil give os mulighed for at styrke træningen for de dygtige ungdomsspillere i københavnsområdet. Vi vil kunne tilbyde fælles træning med god sparring og høj kvalitet flere gange om ugen. Det vil være et af de bedste tilbud i Danmark. Samtidig vil Penthouse kunne hjælpe os med at gøre bordtennissporten mere attraktiv for de unge i København. Så samarbejdet vil både styrke klubbernes elite- og breddearbejde”, siger Lars Eckeroth.

Administrerende direktør i Penthouse, Dennis Skaarup, der selv er bordtennisentusiast, ser også store muligheder for samarbejdet.

– Bordtennis er en fantastisk sport med et stort potentiale. Det er en teknisk udfordrende sport, men alle kan være med, og næsten alle har derfor også på et eller andet tidspunkt haft et bat i hånden. Når man ser et bordtennisbord, får man nærmest automatisk lyst til at spille. Det er derfor også et godt udgangspunkt for en god aften i byen med vennerne. Jeg glæder mig samtidig over, at vi kan være med til at udvikle den næste Michael Maze i København, siger Dennis Skaarup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top