Årets første student på Nørre G
første-studen.jpg
Astrid fik som første student lov til at hejse flaget sammen med rektor Jens Boe Nielsen. Foto: Carol Munkers
Astrid Kirstine Leth Nielsen 3x var den første, der fik hue på mandag morgen.

Der var masser af forventningsfulde forældre, der ventede i foryen på Nørre G.

Nervøsiteten kunne spores i mange ansigter, men der var også lettelse og glæde over, at studenterhuen endelig var i hus og det var tid til at feste og høste frugten af 3 års hårdt arbejde.

Hele skolens kantine var pyntet op med flag og gjort klar til at fejre studenterne, der bliver færdige over de næste dage. Astrids lillesøster Agnes var en af dem, der havde fået lov til at sætte huen på sin storesøster.

Astrid var oppe i sit sidste fag, historie, kl. 8.00-8.30. Eksamen var med 24 timers forberedelse, så Astrid og hendes klassekammerater måtte møde op på skolen allerede søndag morgen kl. 8.00 for at trække spørgsmål.

Efter et flot 10-tal kunne Astrid som den første student gå med rektor Jens Boe Nielsen ud i gården og hejse flaget, som er en tradition på Nørre G.

Den nyudsprungne student har hele sin studietid på Nørre G været engageret i elevrådet. Desuden har hun været tutor for nye elever og deltaget i Nørre G´s lektielæsningsprojekt i samarbejdet med Tingbjerg Skole.

På fredag dimitterer studenterne fra Nørre G, hvorefter de traditionen tro holder et festligt optog i sjove køretøjer rundt i bydelen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top