7.000 bygherrer følger med
Bellahøj-Kirke-09-25-16.jpg
Traditionen tro var der pyntet med kranse og Dannebrog - og servering af øl og pølser fra den opstillede pølsevogn. Foto: Kaj Bonne
Rejsegilde i fredags på Bellahøj Kirke

Mure og tage til de nye tilbygninger ved Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125 A, er nu på plads og den oprindelige kirkes indre er ryddet og klar til renovering og ombygning. Derfor holdt Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråd traditionen tro rejsegilde med taler, øl og en opstillet pølsevogn, hvor man fejrede håndværkerne og milepælen i byggeriet, der efter planen skal være helt færdigt til den første gudstjeneste i de nye omgivelser, der afholdes den 18. december.

Det var formanden for menighedsrådet, Lis Lynge, der bød velkommen, og takkede håndværkere og rådgivere for arbejdet og samarbejdet. – Vi har 7.000 bygherrer i sognet, der følger levende med i de nye tilbygninger og i renoveringen af den “gamle” kirke, der nu er blevet 64 år gammel, og i øvrigt bygget af det samme arkitektfirma, TMT Arkitekter, der står for det aktuelle arbejde, sagde Lis Lynge.

Tilbygningerne til kirken bliver på omkring 400 kvadratmeter, og de samlede udgifter til tilbygning og renovering ca. 18 mio. kr.

Formanden for meninghedsrådet, Lis Lynge, slår på det ophængte koben for at få opmærksomhed til sin tale ved rejsegildet. Foto: Kaj Bonne

Formanden for meninghedsrådet, Lis Lynge, slår på det ophængte koben for at få opmærksomhed til sin tale ved rejsegildet. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top