Vi har verdens bedste job
negledamer.jpg
Det skal helst føles som selvforkælelse og et afbræk i hverdagen at komme hos os, fortæller Malene og Maj-Britt. Foto: Kaj Bonne
Hos negleteknikerne i Magic Beauty Salon på Frederikssundsvej 185 A ved de ikke noget bedre end glade kunder

Maj-Britt Demirci og Malene Engelbrechtsen elsker smukke negle. Egentlig kommer de fra helt andre fag. Maj-Britt arbejde i mange år som lægesekretær og Malene som kreditkonsulent, men for dem drejer arbejdsglæde sig om at have med mennesker at gøre.

Maj-Britt, der er ejer af Magic Beauty Salon, boede for 18 år siden på Vesterbro, hvor hun mødte mange prostituerede og stofmisbrugere.

-Jeg har altid gerne villet gøre noget godt for andre. Jeg kiggede på damerne på gaden, der gik rundt med grimme negle. Jeg syntes, de trængte til omsorg, og inviterede dem ofte op i min lejlighed, hvor jeg så lavede jeg negle på dem. Det var den fedeste fornemmelse at se dem gå glade herfra, fortæller Maj-Britt, der foruden shellak på neglene også kan tilbyde hårekstensions, lashes og lashlift i butikken der åbnede 1. marts i år.

Maj-Britt og Malene er begge uddannede hos Magnetic Nail Design Danmark, som er en velrenommeret uddannelse, hvor man arbejder med 100 procent lovlige produkter.

-Vi er ISO certificeret. Det betyder blandt andet, at vi har god kvalitet, og at normer og love bliver overholdt. Magnetic Nail Design er det eneste neglebrand i Europa, som har den certificering, fortæller Maj-Britt, der også kan garantere, at folk ikke får allergi hos hende.

Der kommer alle slags kunder hos Maj-Britt og Malene. Det er både konfirmanden og fru Jensen, der er vant til lange røde negle. Der er også kvinder og mænd, der kommer med deres nedbidte negle, som skal repareres, og så er det techno pigen, der er vild med sjove udsmykkede negle. Det sjove tager Malene sig af. Malene går til konkurrencer. Sidst år fik hun en 2. plads i akrylnegle og franske negle, og i år blev det til en 3. plads.

-Jeg er nok kunstneren. Jeg elsker at blive udfordret på det kreative. Det er rigtig sjovt, når en kunde kommer og giver mig et tema, som jeg skal male, fortæller Malene.

Det er ikke noget tilfælde at Maj-Britt har åbnet sin butik i Brønshøj. Hun er nemlig kommet hjem til et velkendt miljø.

-Jeg er barnefødt herude, og det er dejligt at komme tilbage igen, fastslår Maj-Britt, der glæder sig til at møde sine kunder hver dag.

-Vi hører mange historier fra folk, og det skal der være tid til. Men folk skal slukke deres telefon eller sætte den på lydløs, når de kommer. Det skal helst være en følelse af selvforkælelse og velvære at være vores kunder. Så ingen stress her. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig lækre og godt tilpas, når de går herfra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top