Vejbroen på Mørkhøjvej lukkes
Mørkhøjvej-02-21-16.jpg
Foto: Kaj Bonne
Vejbroen på Mørkhøjvej lukkes midlertidigt for motortrafik

Arbejdet med at renovere vejbroen på Mørkhøjvej, der går over Fæstningskanalen ved Vestvolden, skrider fremad som planlagt. I næste uge går renoveringsarbejdet ind i sin næste fase, og det betyder, at vejbroen vil være lukket for trafik frem til 30. september. Buslinjerne 200S og 166 bliver omdirigeret via Novembervej og Frederikssundsvej sammen med den øvrige biltrafik. Cyklister og gående vil fortsat kunne passere broen. Det er blandt andet udskiftningen af broens fugtisolering, der gør, at det er nødvendigt at afspærre broen, mens Københavns Kommune gennemfører arbejdet. Broen over Fæstningskanalen er slidt og skal have udført en række reparationer, så dens bæreevne bevares og broen kan holde mange år endnu. Derudover får broen nyt rækværk og der sikres en bedre dræning af regnvand. Hele renoveringen forventes færdig med udgangen af september 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top