Toiletplan på tegnebordet
Et omfangsrigt materiale er baggrunden for de københavnske politikeres behandling af en plan for byens offentlige toiletter. Forvaltningen bruger i dag knapt 25 mio. kr. årligt på drift og vedligehold af byens 130 offentlige toiletter, men der er et betydeligt efterslæb på vedligehold af de eksisterende toiletter der betyder, at flere toiletter over tid må tages […]

Et omfangsrigt materiale er baggrunden for de københavnske politikeres behandling af en plan for byens offentlige toiletter. Forvaltningen bruger i dag knapt 25 mio. kr. årligt på drift og vedligehold af byens 130 offentlige toiletter, men der er et betydeligt efterslæb på vedligehold af de eksisterende toiletter der betyder, at flere toiletter over tid må tages ud af brug som følge af yderligere nedslidning. Planens hovedindhold er markant renere toiletter og genopretning af nedslidte toiletter. Planen indeholder overraskende ikke forslag om, at der etableres et toilet i Husum Bypark ved Husumvej/Frederikssundsvej – men at dette overvejes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top