To pinsemål af Sharza
Brønshøj Boldklub vandt 2-1 over Marienlyst Bolden triller den rigtige vej for Hvepsene i øjeblikket. 2. pinsedag vandt Brønshøj Boldklub over Marienlyst på udebane. Sejren på 2-1 bragte Brønshøj à point med Boldklubben Frem på den oprykningsgivende 3. plads. Brønshøj startede kampen på hælene, men det forhold blev der ændret på, da Jabar Sharza i det 24. minut bragte Brønshøj foran […]

Bolden triller den rigtige vej for Hvepsene i øjeblikket. 2. pinsedag vandt Brønshøj Boldklub over Marienlyst på udebane. Sejren på 2-1 bragte Brønshøj à point med Boldklubben Frem på den oprykningsgivende 3. plads.

Brønshøj startede kampen på hælene, men det forhold blev der ændret på, da Jabar Sharza i det 24. minut bragte Brønshøj foran direkte på frispark. Et kvarter senere øgede han til 2-0, da han skød resolut fra kanten af feltet. Jabar Sharza har i øvrigt vært særdeles velspillende på det seneste.

Lige efter pausen var Patrick Naundrup ifølge Brønshøj Boldklubs hjemmeside tæt på at øge til 3-0, men Marienlyst skabte spænding ved at reducere til 1-2 med 27 minutter igen. Men hjemmeholdet gjorde det ikke nemmere for sig selv. Aske Lundsgaard blev udvist minuttet efter reduceringen, da han var for strid over for Andreas Granskov.

Selv om hjemmeholdet kun var 10 mand mod 11, så havde Marienlyst de største chancer. I en enkelt situation reddede stolpen for Kasper Vilfort i Brønshøj-målet.

Der er ikke råd til at smide point i oprykningskampen, for de er kun fire point mellem nr. 3 og nr. 10 med fem kampe tilbage. Kun Marienlyst og Middelfart er uden chancer for at rykke op.

På lørdag kl. 15 tager Brønshøj imod Aarhus Fremad på Tingbjerg Ground.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top