Sol, sommer og smil
moseløb2.jpg
Der var kamp om at komme først ud af startblokken. Foto: Christian Ove Carlsson
Moseløbet blev afviklet under de bedst tænkelige vejrforhold, og det fik smilene frem

Bydelens store motionsløb satte ny deltagerrekord. Og selv om arrangørernes ambition gik på at få over 500 deltagere, så var de 460 tilmeldinger en klækkelig forbedring i forhold til de 331 tilmeldte sidste år.

Vejrguderne var i den grad med Moseløbet. Det betød, at ikke færre end 40 løbere tilmeldte sig til løbet på selve løbsdagen i søndags. Og ingen så ud til at fortryde. Mange havde huskede at iføre sig løbekasketter og solcreme før starten på det lille kirketorv.

Opvarmningen stod den personlige træner og løbecoach Esther Baltzer for. Hun fik sat energi i løberne med det samme – og smilene bredte sig hen over deltagerfeltet. Kl. 11.50 viste temperaturen 23 gader i skyggen, og efter ti minutters opvarmning blev løberne sendt af sted kl. 12 på to ruter. Den lille på fem km, og den store på 10.

På 5 km blev det til lokal sejr. Morten Brik Olsen fra Degnemoseløberen nåede først i mål i 18 minutter og 42 sekunder, mens Julie Carl var først hos kvinderne i 19,11 – hvilket var den tredjebedste tid overhovedet.

Jesper Andkjær Larsen var hurtigst på den dobbelte distance med 35,19 minutter. Blandt kvinderne nåede Mica Framvig først over stregen i tiden 43,12.

I alt nåede 415 løbere over stregen. 276 gennemførte den lille distance, mens 139 kom igennem den længste rute.

Og formentlig kan Brønshøj prale af at have landets hurtigste præst. Peter Nejsum, sognepræst ved Brønshøj Kirke, blev nr. 17 på fem kilometeren, som han var blot 21,33 minutter om at gennemføre.

En helt igennem suveræn søndag for løbere og tilskuere.

Læs mere på www.moseloebet.dk

Se flere billeder på

https://www.facebook.com/ChristianOveCarlsson/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top