Sag om Husum Bibliotek udskudt
Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus behandlede i sidste uge en indstilling om at flytte Husum Bibliotek

Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus behandlede i sidste uge en indstilling om at flytte Husum Bibliotek fra den nuværende beliggenhed på Frederikssundsvej til EnergiCenter Voldparken. Brønshøj-Husum Lokaludvalg havde overfor Kultur- og fritidsudvalget udtrykt undren over, at Lokaludvalget ikke var blevet hørt om en eventuel flytning af biblioteket. På blandt andet denne baggrund blev det besluttet at udsætte sagen med henblik på høring af Lokaludvalget inden der træffes endelig beslutning. Brønshøj-Husum Lokaludvalg vil behandle sagen på sit møde den 19. maj. Sagen forelægges herefter Kultur- og Fritidsudvalget hurtigst muligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top