Rejsegilde for ny idrætshal ved EnergiCenter Voldparken
Rejsegilde-Energicenter-01-22-16.jpg
Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen lagde i sin tale vægt på, at den nye hal vil blive et positivt bidrag til bydelens identitet.. Foto: Kaj Bonne
- Tak for stort engagement og en god arbejdsindsats, sagde Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, da han onsdag i sidste uge var til rejsegilde

Den nye hal ved EnergiCenter Voldparken bliver på 2.200 kvadratmeter med en boldbane på 20 x 40 meter og mulighed for at dyrke blandt andet håndbold, volleyball, cricket og basketball. Idrætshallen forventes at blive indviet i december i år og skal anvendes af foreninger eftermiddag og aften, mens den i dagtimerne skal bruges til idræt for de lokale skoler og til aktiviteter for daginstitutionerne.

Hallen får en mobil siddetribune med 300 siddepladser.

En hal fyldt med aktiviteter og liv

– Vi er snart færdige med en hal, hvor der er plads til mange forskellige aktiviteter – for børn og voksne.

– Det bliver et sted, der dækker nogle klare behov – både for eleverne på de nærliggende skoler i dagtimerne – og om aftenen og i weekenderne for de lokale sportsklubbers træning og turneringer, sagde Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen i sin tale til rejsegildet.

– Jeg vil sige tak til alle bygningsarbejdere og håndværkere, arkitekter, entreprenører – og alle andre, der har været med til at skabe et godt hus til os. Det bliver spændende, at se det helt færdigt. Vi får bygget en anvendelig hal – med mange forskellige muligheder og tilbud, og jeg glæder mig til, at se den fyldt med aktiviteter og liv, fortsatte borgmesteren.

– Næste gang vi samles her, så er det for at indvie og åbne hallen for alle de mange, der skal bruge den. Indtil da – vil jeg sige tak for et stort engagement og en god arbejdsindsats i et byggeri, der har taget form og retning.

– Og jeg synes vi får noget for vores penge. Ikke kun 2.200 kvadratmeter med plads til en multibane, men også en hal der vil styrke EnergiCenter Voldparken, som rammen om en masse aktiviteter inden for sundhed, idræt og kultur. Sådan et positivt bidrag til bydelens identitet – med liv og aktivitet til gavn for hele området – det fortjener et hurra. Så jeg synes vi skal råbe tre gange hurra for hele byggeriet, og alle de der har arbejdet på det, sluttede Carl Christian Ebbesen, inden han de fremmødte kunne komme videre til et rejsegildes traditionelle servering – pølser.

En af de lokale drivkræfter bag idætshallen, formand for Udviklingsforeningen for EnergiCenter Voldparken, Karsten Brisell på den improviserede talerstol. Han har lagt en kæmpe arbejdsindsats, for at den ny idræthal nu er på vej. Foto: Kaj Bonne

En af de lokale drivkræfter bag idætshallen, formand for Udviklingsforeningen for EnergiCenter Voldparken, Karsten Brisell på den improviserede talerstol. Han har lagt en kæmpe arbejdsindsats, for at den ny idræthal nu er på vej. Foto: Kaj Bonne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top