Politikere på studietur
Med Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell i spidsen rejste 9 medlemmer af Teknik- og Miljøudvalget i går på studietur til Tokyo, Japans hovedstad. Pris 443.000 kr. Formålet med studieturen er at give medlemmerne inspiration til gode løsninger for København, blandt andet i forhold til klimatilpasning, affaldshåndtering, fremkommelighed og det gode storbyliv. Politikerne har naturligvis mulighed […]

Med Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell i spidsen rejste 9 medlemmer af Teknik- og Miljøudvalget i går på studietur til Tokyo, Japans hovedstad. Pris 443.000 kr. Formålet med studieturen er at give medlemmerne inspiration til gode løsninger for København, blandt andet i forhold til klimatilpasning, affaldshåndtering, fremkommelighed og det gode storbyliv. Politikerne har naturligvis mulighed for erstatning for tabt arbejdsfortjeneste.
I næste uge rejser 8 medlemmer af Sundheds- og Omsorgsudvalget på studietur til Skotland. Pris: 176.000 kr. Formålet med denne studietur er at give udvalget inspiration til at udvikle det nære sundhedsvæsen for bl.a. ældre og kronikere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top