Planmæssig ombygning på Brønshøj Bibliotek
Som mange i lokalområdet har bemærket, er der virkelig kommet skub i renoveringen og udvidelsen af Brønshøj Bibliotek.

Som mange i lokalområdet har bemærket, er der virkelig kommet skub i renoveringen og udvidelsen af Brønshøj Bibliotek. Første del af ombygningen nærmer sig sin afslutning, og i løbet af maj måned vil den nye indgang, som vender ud mod torvet, blive taget i brug.

Samtidig begynder renoveringen af de øvrige lokaler. I den forbindelse skal hele bibliotekets samling flyttes, hvilket betyder at materialerne i en periode ikke vil være tilgængelige. Det betyder desværre også, at det ikke vil være muligt at benytte bibliotekets pc’er og kopimaskine fra d. 9. maj og 2 til 3 uger frem.

Under hele ombygningen vil det dog være muligt at afhente reserverede materialer samt aflevere på biblioteket. Åbningstiden vil uændret være mandag-torsdag: kl. 9-18, fredag: kl. 9-17 og lørdag: kl. 9-14.

Biblioteket håber, at aviserne vil være tilgængelige i hele perioden. Personalet vil være beskæftiget med at flytte rundt og organisere, men afbrydes gerne for at fortælle om ombygningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top