Motion og samvær for seniorer
Brønshøj-Husum-Walks-07-22-16.jpg
Fra den fælles opvarmning inden anstrengelserne for alvor startede. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Walks blev også i år afholdt med sol og godt humør

Fredag formiddag i sidste uge havde Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med blandt andet lokale pensionistcentre og Kulturhuset Pilegården indbudt til det årlige Brønshøj-Husum Walks for seniorer.

Mødestedet var i år flyttet til det grønne område ved Åkandevej og Ruten, og inden deltagerne i hold blev sendt ud på ruten var der opvisning af medlemmer fra Brønshøj Folkedanserforening, der også efterfølgende stod for opvarmningen, hvor alle deltog i de fælles danse.

Det var formanden for Lokaludvalgets Socialudvalg, Ernst Emil Sørensen, der bød velkommen og gav de praktiske oplysninger om den 3 km lange tur rundt ved Utterslev Mose – som sædvanligt i strålende sol.

Efter turen var der fælles afslutning i Kulturhuset Pilegården med sandwich, kaffe og uddeling af præmier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top