Moseløbskage mod mobning
pernille-og-moseløbet.jpg
Frederik Bloch, Pernille Morthensen og Christian Larsen fra ”Kirstens Konditori” samler penge i mod mobning. Foto: Privat
Pernille Morthensen samler ind til Børns Vilkår

Kirstens Konditori og Pernille Morthensen fra DR-programmet”Den store bagedyst” går sammen om Moseløbskagen mod Mobning og hver gang, der bliver solgt en kage, går 25 kroner ubeskåret til Børns Vilkår.

-Idéen bag Moseløbet har fra dag ét været at skabe aktiviteter i vores bydel til glæde og gavn, og derfor er vi rigtig glade for, at Pernille fra Den store bagedyst og Kirstens Konditori på vores opfordring er gået sammen om at skabe en kage, som kan være med til at gøre en forskel for andre, udtaler Kenneth Binau og Frederik Bloch.

-Den lækre kage tager sit udgangspunkt i sæsonens dejlige danske rabarber og du kan købe Moseløbskagen i Kirstens Konditori fra fredag den 13. maj og prisen vil være 75 kr., hvoraf de 25 kroner går ubeskåret til Børns Vilkårs arbejde mod mobning. Vi håber, at folk vil tage godt i mod den, tilføler Christian Larsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top