Moseløbet er bydelens stolthed
Medarrangør af Moseløbet, Kenneth Binau og en skare af frivillige havde i weekenden travlt med at sætte plakater og bannere.

Moseløbet er efterhånden blevet en tilbagevendende begivenhed i bydelen, og et arrangement, som vækker smil hos alle – også forretningerne.

Løbet har siden det startede i 2014 vokset sig større og større og begejstringen er stor over det hele.

-Vi møder en masse positivitet alle steder, og vi bliver rost for initiativet, fortæller Kenneth Binau, der for tredje gang har spændt løbeskoene og stablet løbet på benene sammen med sin kone Helle, Frederik Bloch og Anne-Katrine Dam.

Mange forretninger deltager også hvad enten det er medarbejdere, der skal løbe eller stå ved målstregen og dele smagsprøver ud. Der er også flere lokale erhvervsdrivende, der sponsorere gaver til vinderene.

-Vi har allerede 40 frivillige, og det er jo helt overvældende at vores netværk bakker sådan op. Nu er der bare en lille måned til løbet, så vi skal have en masse til at melde sig til, fortæller en glad og forventningsfuld Kenneth Binau.

Christian fra Kirstens Konditori har allerede meldt ni til løbet og alle Kenneth Binaus medarbejdere fra Binau Låse er frivillige på dagen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top