Marcus Frandsen var bedst
Marcus-Frandsen-var-bedst.jpg
Gefion-gymnasten Marcus Frandsen (midt i billedet) med guldmedalje og pokalsluger ved DM i idrætsgymnastik for seniorer. Foto: Privat
Gefion-gymnasten vandt DM i All Around idrætsgymnastik

I overbevisende stil vandt Gefions Marcus Frandsen i det danske mesterskab All Around i idrætsgymnastik i Grøndal Multicenter, hvor hans egen klub stod arrangør af årets danske mesterskaber.

Marcus havde bedste score i fire af de seks redskaber, og hans samlede score på 81,067 point, var et af hans bedste resultater nogensinde. Marcus havde et pointforspring på næsten 3,5 ned til Marcus Fuglsig fra Aarhus, der vandt sølv, mens den regerende mester Joachim Winther blev nr. 3.

All Around-konkurrencen foregik om lørdagen og blev brugt som kvalifikation til disciplinfinalerne om søndagen. Også her leverede Marcus Frandsen gode præstationer. Han vandt guld i reck og i ringe, sølv i bensving og i gulvøvelsen samt bronze i barren.

I disciplinfinalerne var det mest imponerede resultat, at den blot 17-årige Gefion-juniorgymnast Christian Riisberg vandt DM-guld i gulvøvelsen. Der var andre medaljer til Gefion-gymnaster: i spring over hest vandt Luca Kjær la Pia sølv, og Christian Riisberg bronze, mens Jacob Dahlslund Buus vandt sølv i recken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top