Lægemangel og bibliotek på dagsordenen
Lokaludvalget afholder sit næste møde på torsdag, den 19. maj, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65.

Manglen på læger i bydelen samt en udtalelse fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg om en eventuel flytning af Husum Bibliotek er på dagsordenen, når Lokaludvalget afholder sit næste møde på torsdag, den 19. maj, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65.

Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende vil medlem af Regionsrådet, Lise Müller (SF) give en orientering om situationen på lægepraksisområdet. Sagen er tidligere rejst under “Tilhørernes punkt” og handler om manglende lægepraksis i Tingbjerg samt mere generel mangel på praktiserende læger i Brønshøj-Husum, hvor kun en enkelt læge p.t. har åben for tilgang af nye patienter.

Der skal også behandles et forslag til udtalelse vedr. planerne om at flytte Husum Bibliotek fra Frederikssundsvej til EnergiCenter Voldparken. I forslaget erkendes at den nuværende placering på en række områder er problematisk, og at der kan opnås en vis synenergieffekt ved en flytning. Der peges dog også på en række bekymringer og problematikker, herunder busforbindelser, parkering, utryghed samt et relativt lille areal.

Endvidere skal behandles syv ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter. Mødet er offentligt. På et efterfølgende lukket møde skal behandles forslag til modtager af Bydelsprisen 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top