Kønsopdelt svømmeundervisning
Kønsopdelt svømmeundervisning for unge muslimske piger, senest i Tingbjerg i København, har sat sindene i kog

Kønsopdelt svømmeundervisning for unge muslimske piger, senest i Tingbjerg i København, har sat sindene i kog. Men, hvorfor er det mon først nu, at flere politiske partier råber op ? De samme partier har jo hele ansvaret for, at det hele er kommet så vidt.

Venstres Integrationsminister Inger Støjberg raser over kønsopdelt svømmeundervisning og truer med at blande sig i kommuners arbejde, hvis de viser “misforstået hensyn”. Venstres Jakob Ellemann-Jensen siger, at “burkinier, slørede vinduespartier, kønsopdelt svømmeundervisning er fejlslagen integration”. Endvidere lægger Ellemann-Jensen vægt på, at det er vigtigt, at “der er ligestilling mellem kønnene”.

I 2012 var Venstres daværende kulturborgmester i hovedstaden, Pia Allerslev, frontkæmper for kønsopdelte svømmehold, altså en faktisk blåstempling af kønsadskillelse med stærk kontrol af piger og kvinder. Det kulminerede, da Venstre-borgmesteren den 24/11-2012 åbnede og gav grønt lys for kønsopdelte svømmehold i DGI-byen. Det var et af Pia Allerslevs bud på at fremme integration. Og det er Idag blevet udvidet til svømning bag slørede vinduer og helt væk fra det øvrige samfund. Altså en bevidst forskelsbehandling, som modvirker integrationen. Og Venstre i Københavns Borgerrepræsentation var sammen med S, SF, EL og de radikale enige om, at kønsopdelt svømmeundervisning var helt i orden. De eneste som var kraftigt imod, var i al beskedenhed mit eget parti DF og vi lagde heller ikke skjul på, hvad vi mente om kønsopdelte svømmehold. Altså, enorm politisk opbakning til religiøse fanatikeres ønsker. Også fra Lars Aslan Rasmussen og hans socialdemokratiske rådhusgruppe. Det virker derfor en smule hyklerisk, når samme Lars Aslan Rasmussen i disse dage markedsfører sig som modstander af kønsopdelt svømning. Inger Støjberg og Jakob Ellemann-Jensen må rette blikket mod sit eget parti. Det er Venstres Pia Allerslev, som totalt svigtede og efterlader mange borgere i stor forundring over Venstres holdningsløse og vaklende integrations- og værdipolitik. Hvornår mon Inger Støjberg rent faktisk vil blande sig i Københavns såkaldte integrationspolitik ?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top