Hvepsene har revanche til gode
Brønshøj kom tilbage på sejrssporet efter 4 kampe uden sejr, da Middelfart blev besejret 4-1 i egen hule. Det var en kamp, hvor Brønshøj var bedst i stort set hele kampen.

Den gode præstation skal nu gentages, når det på lørdag gælder Nykøbing FC hjemme på Tingbjerg Ground. Her skal hvepsene forsøge at revanche 2-6 nederlaget for næsten en måned siden, hvor falstringerne var uhyggeligt stærke på dødbolde, der resulterede i hele 4 mål.

Det er en formstærk modstander, der venter Brønshøj på lørdag, da Nykøbing FC har hentet 11 point ud af 15 mulige i de sidste 5 kampe. Dette har resulteret i, at lørdagens modstander pt. befinder sig på en af de attraktive oprykningspladser, og de vil selvfølgelig gøre alt hvad de kan få at fastholde den position, og gentage sidste mødes triumf.

Omvendt har Brønshøj vist sig stærke hjemme i Tingbjerg, hvor det her i foråret kun er blevet til et nederlag, og med lørdagens præstation in mente, kan det godt gå hen og blive en god dag på lørdag. Rækken er også uhyggelig tæt, hvor der kun er 6 point mellem nummer 2 og 10, så med en sejr over Nykøbing FC kan hvepsene kravle yderligere op i tabellen og samtidig nærme sig top 3.

Så kom ud til Tingbjerg Idrætspark på lørdag, og giv holdet den støtte og support, som vi ved, at I er så fantastiske til at levere.

Derudover byder vi Nykøbing FC’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillede kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top