Hvem kan få ”klippekort”?
Jeg læser i Politiken, at de ældre i København er sikret valgfrihed gennem klippekortet.

Jeg læser i Politiken, at de ældre i København er sikret valgfrihed gennem klippekortet. I Brønshøj-Husum Avis står der, (29.03) at “god og værdig ældrepleje handler om frihed til den enkelte.” Men hvem bliver udvalgt til den frihed? Min mor på 95 år kan ikke få klippekortet. Hun får hjemmehjælp 4 gange om dagen. Hun har under 10% syn, og hun kan ikke høre ret meget. Det er mig, der må foretage hendes telefonsamtaler. Hun går med gangbuk, og skal hjælpes, hvis hun skal ned fra 2. Sal. Men hun klarer sig for godt i hverdagen til at få klippekortet!!! Hun kan ikke vælge en tur i Dyrehaven. Min mor får ikke lov at vælge ret meget. Kan det betale sig at kæmpe for at klare sig selv? Jeg kan ikke få at vide, hvor grænsen ligger for at klare sig for godt. Står der noget om det nogen steder?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top