Husum mistede pusten
Husum-mistede-pusten.jpg
Husums Mikkel Fredskov Howalt - her fra en kamp mod Fix - leverede en kæmpe indsats og løb nærmest solen sort i kampen mod Tårnby FF. Han lagde op til Husums første scoring, da han tog et langt løb over en halv banelængde, inden han afleverede til Mathias Frydensbjerg, der bragte Husum på 1-0. Foto: Christian Ove Carlsson
Førte topkampen mod Tårnby FF med 3-1 syv minutter før tid, men tabte alligevel

Tårnby FF var bedst i Husumparken i fredags, så egentlig var det i orden, at de kunne trække sig tilbage med alle tre point til Amager. Også selv om en enkelt tilskuer med skærebrænderstemme sang: “Jeg vil hellere dø end bo på Amager!”

Hen ved 200 tilskuere så en topkamp mellem serie 1’s duks Husum Boldklub og nr. 2 Tårnby FF var både underholdende og dramatisk. Da der manglede syv minutter af den ordinære spilletid førte Husum med 3-1, men amagerkanerne med den tidligere Superligaprofil Martin Bernburg i aktion pressede hårdt på mod de hvid-blå, der virkede mere og mere trætte.

Tårnby FF kom på 3-2 i 83. minut, fire minutter senere kom udligningen. I den situation slog Husums målmand Christian Jensen sin ankel. Han måtte behandles, og der gik over fem minutter før dommer Marc Honest Nielsen satte spillet i gang igen.

Mål i 97. minut

Husum-folkene ville meget gerne have kampen fløjtet af, men tiden gik og gik. Og i det 97. minut skete det, som der ikke måtte ske, og Michael Larsen bankede bolden i kassen fra tæt hold. Vild jubel blandt Tårnby-tilhængerne. Husum nåede at få en enkelt chance på frispark, inden dommeren nåede usædvanligt fløjtede opgøret af efter 98 minutter. Husum-træner Martin Krøger var ikke helt tilfreds og spurgte dommeren: – Hvad med, at du får Bernburgs autograf? Det var Marc Honest Nielsen bestemt ikke begejstret for at blive spurgt om.

– Men det var helt i orden, at Tårnby FF vandt. De var bedst gennem hele kampen, men vores spillere var meget trætte til sidst. Måden det skete var selvfølgelig fjollet. Heldigvis tabte Dragør også, men slår vi Heimdal på fredag, kan oprykningen næsten ikke kikse, sagde Martin Krøger.

Endelig

I samme serie 1 lykkedes det endelig for Fix at vinde. Fix har i dette forår været meget hårdt ramt af skade. Men i weekenden fik Fix forårets første sejr, da Vigerslev blev besejret med 4-2. Denne sejr kan forhåbentlig følges op med tre nye point på lørdag, når bundholdet Amager FF kommer på besøg.

Efter en lang stime med gode resultater sluttede festen for Boldklubben Union, da de tabte 2-5 til Københavnsseriens tophold Fremad Valby.

I serie 2 har Boldklubben Stefan fået medhold i protesten mod B 1960, som havde en udvist spiller på banen. Nu skal der spilles en ny kamp. Med denne kamp i ærmet samt en sejr over oprykningskonkurrenterne fra Hellas på 3-0, holder Stefan stadig liv i muligheden for avancement.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top