Husum er snublende nær
Mangler kun to point for at være sikker på oprykning

Formentlig kan Husum Boldklub nøjes med blot ét point i de sidste tre kampe for at være sikker på oprykning til københavnsserien, fordi holdets målscore er så fremragende, at klubben skal tabe stort, mens Dragør på tredjepladsen skal vinde stort. To point sikrer oprykning, men på fredag aften i Husumparken kan Husum med en sejr over Sunred Beach rykke op med det samme. Med en sejr på 6-3 i fælledparken over Heimdal bragte Husum sig i den fordelagtige position og fastholder førstepladsen i serie 1 efter 23 runder.

Boldklubben FIX kunne ikke fastholde de positive takter og tabte skuffende til bundholdet Amager FF med 1-3.

Rykker Husum op, så bliver der forhåbentlig et lokalopgør i københavnsserien. Union kæmper for at undgå nedrykning. Efter 2-2 mod CSC er Union endnu ikke helt sikker på at blive oppe. Både KFUM og Sundby vandt, så derfor skal Union bruge mindst tre point for at undgå nedrykning.

I serie 2 blev Stefans oprykningsdrømme spoleret af FC Nyhavn, der vandt 6-2 på Rådvadsvej.

Pokal-exit

3. runde af DBUs pokalturnering blev endestationen for tre klubber: FC Udfordringen-Husum 3-1, Skovshoved IF-Union 2-0 og SSB-Stefan 2-1.

Brønshøj Boldklub træder først ind i turneringen senere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top