HSK-junior klar til EM
Gode resultater for HSK ved Danish Open, og Giano Grillo er nu klar til EM for juniorer

Giana Grillo fra Hovedstadens Svømmeklub har kvalificeret sig til EM for juniorer i 200 meter fri. Det skete ved det store svømmestævne Danish Open på Bellahøj Svømmestadion.

Med tiden 1.52,41 forbedrede Giano Grillo sin personlige rekord og var et helt sekund under kravtiden til EM for juniorer, der afvikles i Ungarn fra 6.-10. juli.

To andre svømmere fra HSK gjorde sig bemærkede ved Danish Open. Amalie Mikkelsen vandt en sølvmedalje i 50 m butterfly i tiden 27,10 sekunder, og Maria Grandt fik bronze i 200 m individuel medley i 2.21,12.

Elitetræner Olaf Wildeboer var godt tilfreds: – At Giano, Maria og Amalie svømmer sig i toppen af konkurrencen ved at kvalificere til et internationalt mesterskab eller vinde medaljer vidner om, at vi nu har flere svømmere på højt niveau i klubben. Det er naturligvis målet for klubben, at vi skal kunne præstere på det her niveau hvert år, og gerne med endnu flere svømmere i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top