Hop i havnen på fredag
Badesæsonen skydes for alvor i gang, når kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen åbner byens nye badezoner den 3. juni.

Badesæsonen skydes for alvor i gang, når kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen åbner byens nye badezoner den 3. juni. I år er der endnu flere muligheder for at få sig en svalende dukkert i sommervarmen i København.- Københavnerne er vilde med at bade i havnen. Faktisk er det så populært, at flere har været fristet til at hoppe i vandet uden for havnebadene. Men nu åbner vi to nye badezoner, så vi er sikre på, at forholdene er i orden for byens vandhunde, siger borgmesteren.

Den ene badezone etableres på Islands Brygge – langs kajen syd for det eksisterende havnebad. Den anden på Refshaleøen. En badezone er et afgrænset område i havnen, hvor det er tilladt at bade. Den er afmærket med bl.a. gule markeringsbøjer, flydespær, redningsliner langs kajen og redningsposter. Der skiltes med “Badning tilladt”. De ’gamle’ havnebade åbner traditionen tro d. 1. juni.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top