“Gratis” træer
Der er nu mulighed for at indgå et partnerskab med Københavns Kommune og få et træ

Der er nu mulighed for at indgå et partnerskab med Københavns Kommune og få et træ. Kommunen leverer træet, og man står selv for at plante og passe det. Træet skal plantes et sted, hvor alle københavnere får glæde af det.

Ansøgningerne behandles efterhånden, som de indsendes. Københavnerne sætter pris på byens grønne rum, og ønsker sig endnu flere træer og grønt, og kommunen vil over de næste to år forære københavnerne træer for 1,4 mio. kr. Som borger indgår du et partnerskab med kommunen om at modtage, plante og passe et træ på ens eget areal. Grundejeren vælger selv træarten, og man kan godt, på visse betingelser, plante et træ i sin egen have.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top